Çivril’deki Gümüşsu Şelalesi’nde düzenleme çalışması – D20Haber
29.05.2024, Çarşamba
15 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Çivril’deki Gümüşsu Şelalesi’nde düzenleme çalışması

Çivril’deki Gümüşsu Şelalesi’nde düzenleme çalışması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Kasım 2017 Çarşamba - 14:22Güncelleme: 29 Kasım 2017 Çarşamba - 14:22
Çivril’deki Gümüşsu Şelalesi’nde düzenleme çalışması

Denizli Büyükşehir Belediyesi, doğa harikası Gümüşsu Şelalesi’nde düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Çalışmanın tamamlanmasıyla Gümüşsu Şelalesi’nin, hem ilçe sakinlerinin sosyal ve dinlenme ihtiyaçlarını karşılayacağı hem turizmde Denizli’nin uğrak mekanlarından biri olacağı ifade edildi.

Denizli Belediyesi’nin hazırladığı proje kapsamında altyapı çalışmalarının tamamlandığı Gümüşsu Şelalesi’nde, taş duvar imalatları da bitirildi. Bölgeye yeni bir soluk kazandıracak Gümüşsu Şelalesi’nin bulunduğu alan içerisinde doğal yapıya ek olarak kaskatlı şelale, 1 restoran, 1 mescit, 1 çay evi, şelale çevresinde piknik ve çocuk oyun alanları yer alıyor. Şelalenin de içerisinde olduğu 17 bin metrekare alanda sürdürülen düzenleme çalışmaları kapsamında binaların kaba inşaatlarının bitirilerek çatı imalatlarına devam ettiği belirtildi.

Çivril’deki Gümüşsu Şelalesi’nde düzenleme çalışması

“ÇİVRİL DOĞA TURİZMİNİN MERKEZİ OLACAK”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin doğal ve tarihi değerleriyle çok büyük bir turizm potansiyeline sahip olduğunu söyledi. Gümüşsu Şelalesi’nde başladıkları düzenleme çalışmasının hızla devam ettiğini kaydeden Başkan Zolan, “Çivril’de Akdağ Tabiat Parkı ve Işıklı Gölü ile ilgili de projelerimiz var. Gümüşsu ve bu projelerimizle birlikte Çivril doğa turizminin merkezi olacak. Gölü, ormanı, şelalesi ve tabiat parkıyla bu güzelliklerin doğa tutkunlarının vazgeçilmez bir gezi güzergahı olacağına inanıyorum” dedi.

Haberin DevamıReklam




Çivril’deki Gümüşsu Şelalesi’nde düzenleme çalışması

“DENİZLİ, 4 MEVSİM TURİZM MERKEZİ”

Denizli’nin turizmden aldığı payın daha da artması için alternatif turizm alanında Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Denizli Kayak Merkezi gibi birçok proje yaptıklarını anlatan Başkan Osman Zolan, bunlara her geçen gün yenisini eklemeye devam ettiklerini söyledi.

Pamukkale ve 19 antik kente sahip Denizli’de doğal ve kültürel turizmin yanı sıra yayla turizmi, kış turizmi, termal turizm, kongre turizmi, mağara turizmi gibi birçok alanda yılın 4 mevsimi turist ağırlamak istediklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, “Klasik belediyecilik hizmetlerimizin yanında şehrimizin geleceğine yön verecek yatırımlara imza atmaya devam edeceğiz. Denizlimizin yıl boyunca turizm yapılabilen bir şehir olduğunu anlatacağız ve bu yönde yatırımlar yapmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.