CHP’li Karaca’dan Vali Karahan’a ziyaret tepkisi – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. CHP’li Karaca’dan Vali Karahan’a ziyaret tepkisi

CHP’li Karaca’dan Vali Karahan’a ziyaret tepkisi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Şubat 2020 Salı - 19:56Güncelleme: 18 Şubat 2020 Salı - 19:56
CHP’li Karaca’dan Vali Karahan’a ziyaret tepkisi

Vali Hasan Karahan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın, Ankara temaslarında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sadece AK Parti Denizli milletvekillerini ziyaret etmesine CHP Milletvekili Gülizar Biçer karaca’dan tepki geldi. Karaca, tepkisini “Denizli'yi temsil hakkının AKP ile sınırlı olduğunu sanma” paylaşımıyla ifade etti.

Vali Hasan Karahan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ildeki kamu yatırımları ve bunlara sağlanacak ödeneklerle ilgili temaslarda bulunmak üzere başkente gitti. Bakanlıklardaki görüşmelerin ardından meclise geçen Karahan ve Zolan, AK Parti Denizli milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök’ü ziyaret etti.

ZİYARETLERE İLİŞKİN PAYLAŞIMLAR

Tin, Ök ve Zolan, bu ziyaretleri sosyal medya hesaplarından paylaştı. Tin, bu ziyareti sosyal medya hesabından “Denizli Valimiz Sn. Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, AK Parti Grup Başkanvekilimiz Cahit Özkan ve Milletvekilimiz Nilgun Ök’ü misafir ettik. Şehrimizin güçlü yarınları için bir araya geldiğimiz misafirlerimize nezaketleri için teşekkür ederim” sözleriyle aktardı. Benzer bir paylaşım da Ök’den geldi.

KARACA’NIN TEPKİSİ

Vali Karahan ve Başkan Zolan’ın muhalefet milletvekillerini ziyaret etmemesiyle ilgili CHP’li Gülizar Biçer Karaca’dan sert tepki geldi. Karaca, sosyal medya hesabından “Denizli Valisi Hasan Karahan, sadece AKP vekillerini ziyaret etme, Denizli'yi temsil hakkının AKP ile sınırlı olduğunu sanma” paylaşımını yaptı.