Cankurtaran Yaz Kampı kadın ve çocukları misafir ediyor – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Cankurtaran Yaz Kampı kadın ve çocukları...

Cankurtaran Yaz Kampı kadın ve çocukları misafir ediyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Temmuz 2023 Perşembe - 14:18Güncelleme: 20 Temmuz 2023 Perşembe - 14:18
Cankurtaran Yaz Kampı kadın ve çocukları misafir ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyince düzenlenen Cankurtaran Yaz Kampı, kadın ve çocukları ağırlamaya devam ediyor.

Benim Mahallem Projesi kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından 2017 yılında hayata geçirilen Cankurtaran Yaz Kampı sürüyor.

Kampta Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikro Kredi Ofisi ve El Emeği Pazarına üye olan kadınların yanı sıra Bahçelievler, Gültepe, İlbade, Aktepe, Fatih, Karşıyaka Mahallesi sakinleri misafir edildi.

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerince temel sağlık, AFAD Denizli İl Müdürlüğü uzmanlarınca da afet yönetimi konularında bilgi verilirken seminerlerin yanı sıra misafirler serbest zamanda sohbet edip eğlenme imkanı buluyor. Kadınlara DENMEK eğitmenleri tarafından geleneksel el sanatları kursları tanıtılırken, Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Kursları eğitmenlerinin katılımıyla kadınlar zumba yaparken, çocuklar ise geleneksel oyunlarla vakit geçiriyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Cankurtaran Yaz Kampı’nın gelecek yıllarda da devam edeceğini inandığını söyledi. Değirmenci, şöyle konuştu:

“Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi olarak kurulduğumuz günden bu yana Denizli’de yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirdiğimiz birçok proje var. Türkiye’ye örnek teşkil eden projelerimiz arasında yer alan ‘Benim Mahallem’ projesi de vatandaşlarımızın desteklediği bir proje haline geldi. Mahallelerimizde kurduğumuz mahalle meclislerimiz ile gerçekleştirdiğimiz birçok eğitim ve etkinlik ile o mahallede yaşayan vatandaşlarımızın hayata geçirilebilir tüm çalışma ve projelere ortak olarak unutulmaya yüz tutmuş mahalle kültürünün yeniden oluşturulmasına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak amacımız bu kentte yaşayan her bireyin, sağlıklı, mutlu ve eğitimli olmasını istiyoruz. Bu çerçevede Mahalle meclislerimiz için bizlere destek veren ve katkı sağlayan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan olmak üzere tüm muhtarlarımıza, kadınlarımıza ve yürütme kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum.”