Çal’da asfaltlama çalışmaları – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Çal’da asfaltlama çalışmaları

Çal’da asfaltlama çalışmaları

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Temmuz 2022 Cuma - 09:39Güncelleme: 29 Temmuz 2022 Cuma - 10:06
Çal’da asfaltlama çalışmaları

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çal’da asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Çalışmaları yerinde gören Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, akrtı değer katacak çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Çal ilçesinin Sakızcılar, Karakaya, Kaplanlar ve Sazak Mahallesi makası arasındaki 12 kilometrelik yolda birinci kat sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştiriliyor. Bu nedenle Karakaya Mahallesi’nde düzenlenen programa Başkan Osman Zolan , Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, AK Parti Çal İlçe Başkanı Yüksel Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Akcan ve Yılmaz burada yaptıkları konuşmada, Denizli Büyükşehir Belediyesinin hizmetler konusunda her zaman yanlarında olduğunu belirterek, teşekkür etti.

Zolan ise, göreve geldiklerinden bugüne kadar nerede bir sorun varsa çözmek için gayret ettiklerini söyledi. Zolan, büyükşehir olurken “Size yük olmaya değil sizin yükünüzü almaya geliyoruz ve hizmet destanları yazacağız” dediğini anımsatarak, 2014 yılından bu yana dokunmadık yer bırakmadıklarını, acil işleri ön plana alarak hizmetlerimizi artırarak sürdürdüklerini belirtti.

“ÇAL’A ARTI DEĞER KATMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Çalışmalarında vatandaşların kendilerine güvendiğini kaydeden Zolan, “Bu hizmetleri sizlerin verdiği destek sayesinde yapıyoruz. Amacımız güveninizi boşa çıkarmadan gece gündüz sizlere hizmet etmektir. Tabii ki daha yapılması gereken işler var” dedi.

Vatandaşlara hep birlikte hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Zolan, “İkinci etabına başladığımız yol çalışması oldukça ilerledi, bitmek üzere. Çal’a her zaman artı değer katmaya çalışıyoruz. Mahallelerimizde neredeyse kilit parke taş döşenmeyen yer kalmadı” diye konuştu.

Bu arada vatandaşlarla sohbet eden Zolan, istek, sorun ve önerilerini dinledi.