Büyükşehir’in ücretsiz kurslarıyla binlerce kişi sanatla buluşacak – D20Haber
01.05.2024, Çarşamba
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir’in ücretsiz kurslarıyla binlerce kişi sanatla...

Büyükşehir’in ücretsiz kurslarıyla binlerce kişi sanatla buluşacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Ağustos 2019 Salı - 13:01Güncelleme: 27 Ağustos 2019 Salı - 14:15
Büyükşehir’in ücretsiz kurslarıyla binlerce kişi sanatla buluşacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarında, kış döneminde 15 ayrı dalda ücretsiz olarak verilecek eğitim için ön kayıtlar başladı. Kayıtlar, 30 Eylül’e kadar devam edecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarının düzenleyeceği kurslar için kayıtlar 2 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarında keman, bağlama, kaval, ney, ud, kanun, bateri, piyano, klarnet, gitar ve kabak kemane gibi birçok enstrüman dallarında eğitim veriliyor. Haftanın 5 günü süreceği belirtilen eğitimler için kayıtların 30 Eylül Cuma günü mesai bitimine dek süreceği açıklandı.

"GELECEĞİN SANATÇILARI YETİŞİYOR "

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin klasik belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel hizmetleriyle de örnek olduklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarının şehir açısından önemli bir ihtiyacı giderdiğini söyleyen Zolan, konservatuvarın genç yeteneklerin keşfedilip geleceğin sanatçılarının açığa çıkmasında büyük rol oynadığına tanıklık ettiklerini belirterek, "Denizli'mizi sanatla, kültürle iç içe yaşatmaya ve geleceğe güzellikler taşımaya gayret edeceğiz" dedi.