Büyükşehirin spor kurslarına 21 bin kişi katıldı – D20Haber
16.04.2024, Salı
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehirin spor kurslarına 21 bin kişi...

Büyükşehirin spor kurslarına 21 bin kişi katıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Haziran 2022 Pazartesi - 15:04Güncelleme: 13 Haziran 2022 Pazartesi - 15:06
Büyükşehirin spor kurslarına 21 bin kişi katıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen spor kurslarına yılın ilk 5 ayında, 21 bin 363 kişinin katıldığı açıklandı.

Denizli'de 7'den 70'e herkesin spor yapabilmesi için 22 ayrı branşta ücretsiz spor kursu veren Denizli Büyükşehir Belediyesi kenti sporla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda, atletizm, bale, basketbol, buz pateni, capoeira, cimnastik, güreş, judo, karate, kayak, masa tenisi, okçuluk, pilates, satranç, step aerobik, tekvando, tenis, voleybol, yoga, yüzme, zumba ve zumbakids eğitimleri sunuluyor.

Bu yılın ilk beş ayında toplam 21 bin 363 kursiyer katıldığı belirtilirken, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli'de spor yapmayan kimse kalmayacak” anlayışı ile çalıştıklarını söyledi.

Vatandaşların sağlıklı bir yaşam için sporu tercih etmeleri gerektiğine inandıklarını ve bu anlayış ile gayret ettiklerini ifade eden Zolan, "Spor mutluluk, sağlık ve huzur demektir. Ben her vatandaşımızın en az bir dalda spor yapmasını tavsiye ediyorum. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın istediği dalda spor yapabilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Spor kurslarımızdan yetişen başarılı sporcularımızı görmek de bizleri oldukça mutlu ediyor. Tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum" dedi.