Büyükşehirin iftar sofrası Zeytinköy Mahallesi’nde kuruldu – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehirin iftar sofrası Zeytinköy Mahallesi’nde kuruldu

Büyükşehirin iftar sofrası Zeytinköy Mahallesi’nde kuruldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Mart 2024 Pazartesi - 12:46Güncelleme: 25 Mart 2024 Pazartesi - 12:46
Büyükşehirin iftar sofrası Zeytinköy Mahallesi’nde kuruldu

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel iftar programı Zeytinköy Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ramazan ayı boyunca her gün bir mahallede düzenlenen iftar sofrası Zeytinköy Mahallesi'nde kuruldu.

 

İftar programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Pamukkale Belediye Başkan adayı Halil Pekdemir, mahalle muhtarları, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Zolan burada vatandaşlarla tek tek selamlaşarak, istek ve önerilerini dinledi. Mahalle sakinlerinin ramazan ayını tebrik eden Zolan ve beraberindekiler hep birlikte dua edip oruçlarını açtı. İftarın ardından bir konuşma yapan Başkan Zolan, “Allahım bizleri ramazan ayına kavuşturdu. Rabbim bu güzelliği daim eylesin. Hepimizi Kadir Gecesi’ne, Ramazan Bayramı’na eksiksiz ulaştırsın. Ramazan yardımlaşma, dayanışma ve ibadet ayıdır. Allah’ım yapmış olduğumuz ibadetlerimizi, dualarımızı ve hayırlarımızı kabul ve makbul eylesin” diye konuştu.

Zolan, ramazan ayının güzelliğini, manevi birlikteliğini yaşamanın sevinci ve huzurunu yaşadıklarını belirterek, “Denizlimizin ve mahallemizin birçok ihtiyacını çözerek ilerliyoruz. İnşallah daha güzel işler yapmayı da nasip eylesin. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” diye konuştu.