Büyükşehir’den Yeni Mahalle’de ramazan sofrası – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir’den Yeni Mahalle’de ramazan sofrası

Büyükşehir’den Yeni Mahalle’de ramazan sofrası

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Nisan 2022 Çarşamba - 11:36Güncelleme: 6 Nisan 2022 Çarşamba - 11:36
Büyükşehir’den Yeni Mahalle’de ramazan sofrası

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeni Mahalle’de iftar sofrası kuruldu.

İftara Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mahalle sakinlerinin tek tek ramazanlarını tebrik eden Zolan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada mahalle iftarları ile birlik ve beraberlik ruhu içerisinde ramazan ayının ayrı bir güzelliğini yaşadıklarını söyledi.

"MESELE RAMAZAN RUHUNU BİRLİKTE YAŞATABİLMEK"

Toplu iftarların birçok güzellik getirdiğini dile getiren Zolan, “Beraber yaptığımız iftarların ayrı bir maneviyatı var. Birlikte iftar yapmayı özlemişiz. Toplu iftarlarımız birçok güzellikler getiriyor. Her vatandaşımızın evinde ekmeği,aşı var ancak mesele yemek değil, bir araya gelip ramazan ruhunu birlikte yaşatabilmek, dayanışmayı, yardımlaşmayı ve kardeşliğimizi en üst seviyeye çıkarmaktır. Bu güzelliklere tekrar başladık. Allah’ım bu salgınları tekrar göstermesin, gelmemek üzere son bulsun, duamız odur. Ülkemizi, şehrimizi afet ve felaketlerden korusun” dedi.

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazanın ayına özel hazırladığı etkinlikler sürüyor. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde her akşam 20.30’da başlayan etkinlik ve programlar kapsamında dün akşam Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu “Tom, Dick ve Harry” adlı oyunla sahne aldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği oyun büyük beğeni toplarken izleyiciler unutulmaz bir gece yaşadı.

Ramazan ayı programlarına https://www2.denizli.bel.tr/userfiles/image/site/Ramazan-Etkinlik-Programi-2022.pdf adresinden ulaşılabileceği belirtildi.