Büyükşehirden ‘Telafide Ben de Varım’ eğitimleri – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehirden ‘Telafide Ben de Varım’ eğitimleri

Büyükşehirden ‘Telafide Ben de Varım’ eğitimleri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Temmuz 2021 Cumartesi - 14:49Güncelleme: 10 Temmuz 2021 Cumartesi - 14:49
Büyükşehirden ‘Telafide Ben de Varım’ eğitimleri

Coronavirüs tedbirleri kapsamında yüz yüze eğitime ara veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri; ilkokul, ortaokul ile lise ve mezun gruplara yönelik ücretsiz telafi eğitimlerine başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri, telafi eğitimlerıne başladı. Bu merkezlerde görev yapan uzman öğretmen kadrosu, Milli Eğitim Bakanlığının seyreltilmiş sınıf modeline uygun ve hijyen kuralları ön planda tutularak ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ile mezun gruplarına özel ücretsiz telafi eğitimler gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda Karaman, Anafartalar, Yenişehir, Gökpınar, Kayhan, Sevindik, Mehmet Akif Ersoy ve Fatih Sosyal Etkinlik Merkezlerimizde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik telafi eğitimler gerçekleştirilirken, Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’nde lise ve mezun gruplara yönelik ücretsiz telafi eğitim programı tüm pandemi kuralları ve hijyen koşulları dikkate alınarak yardımcı olunuyor.

“ONLAR BİZİM EN BÜYÜK HAZİNEMİZ”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’de yaşayan çocuk ve gençlere yönelik adımlar atmaya devam ettiklerini belirterek, “Çocuklarımız okul sıralarını çok özledi, biz de gelen talepler karşısında Sosyal Etkinlik Merkezlerimizde telafi eğitimlere başladık. Ne yapıyorsak yarınlarımız için, çocuklarımız için yapıyoruz. Onlar bizim en büyük hazinemiz” dedi.