Büyükşehir’den sokağa çıkma kısıtlamasında bakım ve onarım çalışması – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir’den sokağa çıkma kısıtlamasında bakım ve...

Büyükşehir’den sokağa çıkma kısıtlamasında bakım ve onarım çalışması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Aralık 2020 Pazartesi - 12:50Güncelleme: 21 Aralık 2020 Pazartesi - 12:50
Büyükşehir’den sokağa çıkma kısıtlamasında bakım ve onarım çalışması

Denizli Büyükşehir Belediyesince, hafta sonunda uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında kent genelinde bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapıldı.

Hafta sonları için alınan sokağa çıkma kısıtlamasında oluşturduğu nöbetçi ekiplerle 65 yaş üstü vatandaşlar ile acil ihtiyacı olan vatandaşların taleplerini karşılayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a, Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü eşlik etti. Çaybaşı Caddesi ve Saltak Caddesi’nde mazgal değişimi ve temizliği yapan ekiplerle bir araya gelen Zolan, tedbirlere uyarak evlerinde kalan hemşehrilerine teşekkür etti.

"BU ZOR GÜNLERİ BİRLİKTE ATLATACAĞIZ"

Coronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında alınan sokağa çıkma kısıtlamalarında da bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Zolan, "Denizlimizin dört bir yanında gece gündüz demeden fedakarca çalışan ekiplerimizin çalışmalarını inceledik. Biz sahada hemşehrilerimiz için çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah bu zor günleri kurallara uyarak birlikte atlatacağız" diye konuştu.