Büyükşehir’den Sevindik Mahallesi’ne geçici asfalt – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir’den Sevindik Mahallesi’ne geçici asfalt

Büyükşehir’den Sevindik Mahallesi’ne geçici asfalt

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Ocak 2022 Cumartesi - 14:36Güncelleme: 1 Ocak 2022 Cumartesi - 14:42
Büyükşehir’den Sevindik Mahallesi’ne geçici asfalt

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı çalışmalarının tamamlandığı Sevindik Mahallesi’nde, ana arterlere geçici asfalt dökme çalışmalarına başlandığı duyuruldu. Kalıcı asfaltın ise bu yıl içerisinde döküleceği kaydedildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, alt yapısı tamamlanan Sevindik Mahallesi’ndeki ana arterlerde başlatılan geçici asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2021 yılının son mesaisinde gerçekleştirdiği çalışmaları inceleyen Zolan’a AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Sevindik Mahallesi Muhtarı Yaşar Beşparmakkaya ve beraberindekiler eşlik etti.

Mahalle esnafı ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Zolan, burada kısa süre asfalt serim makinesi kullandı. 2021’in son gününde de çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini kaydeden Zolan, 2021 yılında Denizli genelinde pek çok önemli hizmeti gerçekleştirdiklerini söyledi.

ZOLAN’DAN MAHALLE SAKİNLERİNE TEŞEKKÜR

Sevindik Mahallesi’nin 1953 yılında kurulduğunu anımsatan Zolan, yaklaşık 70 yıl önce kurulan mahallede, dönemin teknolojisiyle yapılmış altyapı hatları bulunduğunu dile getirdi. Zolan, hayata geçirdikleri altyapı hamlesinin önemli olduğunu söyleyen Zolan, Mahalledeki 70 kilometrelik altyapı çalışması esnasında kendilerine her şartta destek veren mahalle sakinlerine teşekkür eti. Zolan, “Altyapı cesaret, destek ve sabır ister’ demiştik, sağ olsun vatandaşlarımız sabretti, destek verdi, biz de cesaret ettik, altyapıya girdik. 100 yıl alt yapı sorununun gündeme gelmemesi, gündemden çıkması anlamına gelen çalışmamıza çok şükür imzamızı attık, tamamladık. Şimdiden mahallemize hayırlı olsun” diye konuştu.

“KALICI ASFALT 2022’DE”

Özellikle kış mevsiminde vatandaşların konforlu ulaşımı için ana arterlerde geçici asfalt çalışmalarına başladıklarını belirten Zolan,“Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı yolları geçici asfalt yaparak, kışın çamur, yazın ise tozdan sıkıntı yaşamamalarının önüne geçmek istedik. İnşallah 2022 yılında buranın üst yapısı kalıcı olarak baştan aşağıya tamamlanacak” dedi.

"YARINLARIMIZ DAHA GÜZEL OLSUN"

Sevindik Mahallesi’nin yenilenen içme suyu hatları, kanalizasyon hatları ve ilk kez inşa edilen yağmur suyu hatları ile doğalgaz başta olmak üzere pek çok hizmet yapıldığını ifade eden Zolan, “Sevindik gerçekten parmakla gösterilen bir mahalle haline geliyor. İnşallah daha güzel hizmetler yapmayı Allah’ım bizlere nasip etsin. Yarınımız bugünümüzden daha güzel olsun” değerlendirmesinde bulundu.