Büyükşehir’den ramazana özel kukla gösterisi ve konser – D20Haber
01.05.2024, Çarşamba
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir’den ramazana özel kukla gösterisi ve...

Büyükşehir’den ramazana özel kukla gösterisi ve konser

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Nisan 2022 Salı - 13:40Güncelleme: 5 Nisan 2022 Salı - 14:34
Büyükşehir’den ramazana özel kukla gösterisi ve konser

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayı etkinlikleri kapsamında konser, ateşbaz ve çocuklara özel kukla göstesi düzenledi.

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen ramazan etkinlikleri sürüyor.  Her akşam saat 20.30’dan itibaren sahnelenen gösteriler kapsamında ateşbaz ve çocuklara özel kukla gösterisi seyirciyle buluştu. Geceye Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serhat Akbulut, Kültür ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ağzından alev püskürterek vücudunda ateş gezdiren ateşbazın gösterisi ilgiyle takip edilirken, Çocuklara özel kukla gösteri ile uzun boyları ile dikkat çeken tahta bacaklı animatör ve palyaçolar geceye katılan miniklere eğlenceli anlar yaşattı.

DAVULLAR ÇALDI, TÜRKÜLER SÖYLENDİ

Saat 21.30’da başlayan konserde ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçısı Sadi Cesuroğlu sahne aldı. Birbirinden güzel türküleri salondakiler için seslendirdi.

Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı programları detayına https://www2.denizli.bel.tr/userfiles/image/site/Ramazan-Etkinlik-Programi-2022.pdf adresinden ulaşılabileceği belirtildi.