Büyükşehir’den personele yönelik motivasyon eğitimi – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir’den personele yönelik motivasyon eğitimi

Büyükşehir’den personele yönelik motivasyon eğitimi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Aralık 2021 Perşembe - 09:58Güncelleme: 2 Aralık 2021 Perşembe - 11:21
Büyükşehir’den personele yönelik motivasyon eğitimi

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından, stratejik birimlerinde çalışan personele yönelik motivasyon eğitimi düzenlendi.

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen eğitime Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ile İş Sağılığı ve Güvenliği birimlerinde görevli personel katıldı.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kamil Orhan tarafından iki oturum halinde yapılan eğitimde, iş aidiyetinin kazandırılması, takım çalışması, iletişimin önemine dikkat çekildi.  

“İYİ HİSSETMEK İÇİN YENİ ŞEYLER ÖĞRENMEK GEREK”

Amerikalı yazar ve sosyolog Alvin Toffler'in, "Geleceğin cahil insanları okumayı bilmeyenler değil, öğrenmeyi bilmeyenler olacaktır" sözünü hatırlatan Orhan, "Çocuklara sadece okumayı sevmeyi, kitabı sevmeyi, öğrenmeyi sevmeyi öğretsek, nasıl okuyabileceğini, nasıl öğrenilebileceğini anlatsak sonrasına o çocuk her şeyi kendisi yapar. Ama maalesef bunu yapamıyoruz" dedi. İnsanların iyi hissetmesi için yeni şeyler öğrenerek kendisine katkıda bulunması gerektiğini anlatan Orhan, "Ancak bunda çok büyük bir engelimiz var, bizim toplumsal bir hastalığımız var; O da olumsuz düşünmek. Motivasyonumuz için öncelikle olumsuz düşünceleri bir kenara bırakmalıyız" ifadelerini kullandı.