Büyükşehir’den öğrenim yardımlarında kesinti yok açıklaması – D20Haber
25.06.2024, Salı
26 °C / 43 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir’den öğrenim yardımlarında kesinti yok açıklaması

Büyükşehir’den öğrenim yardımlarında kesinti yok açıklaması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Nisan 2020 Perşembe - 11:08Güncelleme: 2 Nisan 2020 Perşembe - 13:41
Büyükşehir’den öğrenim yardımlarında kesinti yok açıklaması

Denizli Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, lise ve düzeyinde öğrenim gören 3 bin öğrenciye verilen öğrenim yardımlarında, yüz yüze eğitime ara verilmesine rağmen herhangi bir kesintiye gidilmeyeceği belirtildi.

2019-2020 eğitim-öğretim yılında lise ve düzeyinde eğitim gören 3 bin öğrenciye öğrenim yardımı veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, Coronavirüs salgını tedbirleri kapsamında “Eğitime ara verilmesinden dolayı öğrenim yardımında kesinti yapılacak mı?” sorusuna açıklık getirdi. Öğrenim yardımlarının kesintisiz olarak öğrencilerin banka hesabına yatmaya devam edeceği belirtilirken, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise konuyla ilgili sosyal medyadan bir paylaşım yaparak öğrenim yardımlarında herhangi bir kesinti yapılmayacağını duyurdu.  

Haberin DevamıReklam




“SİZ EVDE KALIN BİZ SİZİN İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Bir ülkenin gelişmişlik seviyesinin en önemli göstergelerinden birinin eğitim olduğunu belirten Zolan, “Biliyorsunuz Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak her yıl 3 bin öğrencimize 10 ay boyunca ayda 100 lira öğrenim yardımı veriyoruz. Eğitime geçici olarak ara verildi ancak öğrencilerimiz merak etmesin, biz öğrenim yardımlarımız konusunda bir kesinti yapmayacağız. Evlatlarımız sadece derslerine odaklansın ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmasın. Siz evde kalın biz sizin için çalışıyoruz”  dedi.