Büyükşehir’den mezarlıklarda bayram temizliği – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir’den mezarlıklarda bayram temizliği

Büyükşehir’den mezarlıklarda bayram temizliği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Mayıs 2019 Çarşamba - 12:50Güncelleme: 29 Mayıs 2019 Çarşamba - 12:50
Büyükşehir’den mezarlıklarda bayram temizliği

Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlar tarafından yoğun olarak ziyaret edilen mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışması yapıyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı, Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşlar tarafından yoğun olarak ziyaret edilen mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışması yapıyor. Vatandaşların rahat ve huzur içinde ziyaretlerini gerçekleştirmesi için çalışmalarına hız verildiğini belirten Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda kent genelinde bulunan 1050 mezarlıkta bakım ve temizlik çalışmaları yapılarak, Ramazan Bayramı'nda vatandaşların ziyaretine hazır hale getiriliyor.

BAYRAM TEDBİRLERİ ALINIYOR

Öte yandan Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla tüm tedbirlerini de almaya başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi birimlerinde nöbetçi ekipler oluşturarak, halkın acil ihtiyaçlarını anında karşılayacak. Ramazan Bayramı tatili boyunca görev yapacak ekiplere her türlü problemler için "Alo 153" telefon hattından ulaşabilecek. Bunların yanında Denizli Büyükşehir Belediyesinin "112 İtfaiye", "188 Cenaze" ve DESKİ'nin "185 Çağrı Merkezi" tatil boyunca hizmet verecek.