Büyükşehirden Merkezefendi Mahallesi’nde iftar yemeği – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehirden Merkezefendi Mahallesi’nde iftar yemeği

Büyükşehirden Merkezefendi Mahallesi’nde iftar yemeği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Nisan 2022 Çarşamba - 10:55Güncelleme: 27 Nisan 2022 Çarşamba - 11:41
Büyükşehirden Merkezefendi Mahallesi’nde iftar yemeği

Denizli Büyükşehir Belediyesince, Merkezefendi Mahallesi sakinlerine iftar yemeği verildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Merkezefendi Mahallesi’ndeki iftar sofrası, Dr Samim Gök Futbol Sahası’nda kuruldu. İftar yemeğine AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Mahalle sakinleriyle birlikte dua edip orucunu açan Zolan, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ramazan ayı dolayısıyla her gün bir mahallede düzenledikleri gönül sofralarında binlerce vatandaşla buluştuklarını söyledi.

Kadir Gecesi’nde Ticaret Bakanı Mehmet Muş’u ağırlayacaklarını kaydeden Başkan Zolan, Denizli’nin ticaret ve ihracatının örnek olduğunu belirterek, “Denizli üreten, girişimci bir şehir. 170’in üzerinde ülkeye ihracat yapan Denizli’miz tükettiğinden daha fazlasını üreten, dış ticarette cari fazlalık veren bir şehirdir. Denizlimizle ne kadar gurur duysak azdır. İşte bu konuda da Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş’u ağırlayacağız. İnşallah Denizlimizin ihracatına, ticaretine katkı sağlayacaktır. İnşallah birlik ve beraberlik içinde tüm vatandaşlarımızla hem Denizli’mizi daha ileriye götüreceğiz, hem de ülkemize katkı sağlamayı sürdüreceğiz” dedi.

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan ise, vatandaşlarla aynı sofrada buluşmanın kendileri için en büyük sevinçlerden biri olduğunu belirterek, bu buluşmayı düzenleyen Başkan Zolan’a teşekkür etti. kararlı bir şekilde yürüyecektir. Bakanımızın ziyareti şehrimize şimdiden hayırlar getirsin” dedi.