Büyükşehirden Kızılcabölük Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehirden Kızılcabölük Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması

Büyükşehirden Kızılcabölük Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Ekim 2023 Perşembe - 11:59Güncelleme: 26 Ekim 2023 Perşembe - 11:59
Büyükşehirden Kızılcabölük Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması

Tavas ilçesine giden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kızılcabölük Mahallesi'nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Kızılcabölük Mahallesi’ni ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve beraberindekiler eşlik etti. İlk olarak esnaf ziyaretinde bulunan Zolan, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Atatürk Caddesi’nde sürdürülen sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Zolan, asfalt serim makinesi kullandı. Zolan burada yaptığı açıklamada, Denizli’nin dört bir tarafında yolla ilgili sıkıntı olan bölgelere dokunmaya çalıştıklarını belirtti.

Vatandaşlardan gelen talepleri karşılamak için gayret sarf ettiklerini söyleyen Zolan, Kızılcabölük’ün büyük bir mahalle olduğunu dile getirdi. Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Kızılcabölük gerçekten üretimiyle, insanların çalışkanlığıyla çok önemli bir yerleşim yerimiz. Burada birçok altyapı çalışması yapıldı. Son olarak, doğalgaz çalışmaları sonrasında elektrik hatları da yer altına alındı. Bu çalışmalar sonrasında ise yol konforunda sıkıntılar yaşanır hale geldi. Vatandaşlarımızın talebi üzerine merkezden geçen ana caddemizi ve meydanımızı asfaltlıyoruz. Vatandaşlarımız talebini yerine getirdik. Vatandaşlarımız hem doğalgaza kavuşma, hem de yolların en üst seviyede konforlu hale gelmesi noktasında mutlular. İnşallah birlik ve beraberlik içinde 19 ilçemiz, 616 mahallemizde hep beraber gayret edeceğiz. Allah'ım yolumuzu açık etsin, güç ve kuvvet versin. Yollarımız hayırlı uğurlu olsun.”