Büyükşehirden Karaman’da iftar sofrası – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehirden Karaman’da iftar sofrası

Büyükşehirden Karaman’da iftar sofrası

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Nisan 2022 Salı - 12:14Güncelleme: 19 Nisan 2022 Salı - 12:14
Büyükşehirden Karaman’da iftar sofrası

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman Mahallesi’nde iftar programı düzenlendi.

İftara Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. iFtarın ardından konuşan Zolan, pandemi sonrası eski normallere dönüşün başladığını belirterek, gönül sofrası davetlerine katılan vatandaşlara teşekkür etti. Zolan, “Bugün burada muhteşem bir kalabalık var, iki yıl aradan sonra buluşmayı özlemişiz. Pandemi artık aramızdan yavaş yavaş ayrılıyor. Eski normallerimize geri dönüyoruz. Karaman ne zaman biz bu gönül sofrasını kursak gelmiş ve bize eşlik etmiş bir mahallemiz. Karaman Mahallemizin birçok sorunlarını çözerek geldik. Altyapısını ve üst yapısını baştan aşağıya yeniledik. Parkları, alt yapısı, üst yapısı ile Karaman örnek mahallelerimizden birisi oldu” dedi.

“SORUNLARI ÇÖZMEYE DEVAM EDİYORUZ”

“Sadece Karaman’da değil tüm Denizli’de sorunları çözmeye devam ediyoruz” diyen Zolan, “Biz bu zamana kadar vatandaşımızın derdiyle dertlenip onların sorunlarına çözüm üreterek geldik. Bugün de yine vatandaşımıza hizmet etme konusunda aynı duruşu sergileyerek yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Güngör ise birlik ve beraberliğin adresi olan gönül sofralarında Denizlililerle bir araya gelmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından vatandaşlarla bir süre sohbet eden Zolan, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ BARIŞ MANÇO COŞKUSU İLE DEVAM ETTİ

Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı etkinlikleri dolu dolu sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde Mehmet Bacaklı ve Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Kent Orkestrası Barış Manço şarkılarını seslendirdi. Usta sanatçı birbirinden güzel eserleriyle bir kez daha anıldı.