Büyükşehirden Karahasanlı’da iftar yemeği – D20Haber
16.04.2024, Salı
14 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehirden Karahasanlı’da iftar yemeği

Büyükşehirden Karahasanlı’da iftar yemeği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Nisan 2022 Cuma - 10:21Güncelleme: 29 Nisan 2022 Cuma - 10:22
Büyükşehirden Karahasanlı’da iftar yemeği

Denizli Büyükşehir Belediyesi,Karahasanlı Mahallesi’nde kurduğu iftar programında 7 bin kişiyi ağırladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin iftar programına Karahasanlı Mahallesi ile devam edildi. Hilal Camisi önünde düzenlenen iftara, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz, davetliler ve binlerce vatandaş katıldı.

 

Programa katılanları selamlayan Zolan, binlerce vatandaşın aynı sofrada buluşmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Zolan, “Denizlimizde ramazan çok güzel geçti, her yönüyle hissedildi. O güzelliği, manevi havayı hissettik. Özlemiştik, 2 yıl geleneksel iftarlarımızı yapamamıştık. Vatandaşlarımızla buluşarak, talepleri, istekleri yerinde görüp, onlarla istişare etme ortamı da oluşturduk. Şükürler olsun ki, vatandaşlarımızla beraber, kardeşliğimizi güçlendirerek, ramazanın anlamına uygun bir şekilde bu güzel günleri yaşadık" dedi.

Denizlililerin şimdiden Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Başkan Zolan, "İnşallah herkes sevdikleriyle bayramın güzelliğini yaşasın. 2 yıldır hasret kaldığımız bayram kucaklaşmalarını yapıp, büyüklerimizi ziyaret edelim. Hamdolsun, eski ramazanlara dönebildiğimiz için ne kadar şükretsek azdır. Katılımlarından dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Gidemediğimiz mahallelerimiz var, haklarını helal etsinler. Şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun. İnşallah birlikte sağlık ve mutluluk içerisinde daha güzele yürüyelim, daha büyük işlerin altına birlikte imza atalım" diye konuştu.

Milletvekili Ök ise, ramazan boyunca Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu gönül sofralarından dolayı Başkan Zolan’a teşekkür ederek, "Bereket sofralarını açtığı için Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Her gün Kayalık Camii yanında gönül sofraları kurulmaya da devam etti. Onun haricinde mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. İki yılın özlemini doya doya yaşıyoruz, özlemişiz. Ramazanı çok güzel bir şekilde geçiriyoruz, bitsin istemiyorum, bereketi bambaşka. Pandemide yaşadığımız korkuyu aştık, ramazan çok güzel oldu, bayram da çok güzel olacak inşallah. Tüm vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Büyükşehir’le Ramazan Etkinlikleri Ahmet Nuri Çağdaş konseri ile devam etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Müziği Korosu Şefi Ahmet Nuri Çağdaş, Türk Sanat Müziği konserinde seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle vatandaşlara unutamayacakları bir gece yaşattı. Büyükşehir’le Ramazan Etkinlikleri 29 Nisan Cuma günü saat 21.30’da Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun hazırladığı Orta Oyunu ile devam edecek.