Büyükşehir’den işyerleri ve apartmanlarda dezenfeksiyon uygulaması – D20Haber
28.05.2024, Salı
15 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir’den işyerleri ve apartmanlarda dezenfeksiyon uygulaması

Büyükşehir’den işyerleri ve apartmanlarda dezenfeksiyon uygulaması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Aralık 2020 Salı - 13:18Güncelleme: 1 Aralık 2020 Salı - 13:18
Büyükşehir’den işyerleri ve apartmanlarda dezenfeksiyon uygulaması

Denizli Büyükşehir Belediyesince, kent merkezinde işyerleri ile Covid-19 vakası bulunan apartmanların ortak kullanım alanları dezenfekte ediliyor.

Coronavirüs salgınına karşı çalışmalarını devam ettiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde işyerlerine yönelik dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor. İşyerleri ile birlikte cadde, bulvar ve meydanlarda bulunan ATM ve otobüs duraklarında da hijyen çalışması yapan ekipler, talep gelmesi halinde Covid-19 vakası bulunan apartman ve binaların ortak kullanım alanlarında da dezenfeksiyon uygulaması yapıyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı virüsidal etkili biyosidal ürünlerle dezenfeksiyon çalışması yapıldığı belirtildi.

Haberin DevamıReklam




HES KODU GÖSTERİLMESİ ZORUNLU

Kovid-19 vakası bulunan apartman ve binaların ortak kullanım alanlarında hijyen çalışması yapılması isteyen vatandaşların Denizli Büyükşehir Belediyesinin “ALO 153” çağrı merkezini aramaları gerektiği kaydedildi. İstenmesi halinde dezenfeksiyon ekiplerine HES kodunun verilmesinin zorunlu olduğu belirtildi.