Büyükşehirden İlbade Mahallesi’nde iftar – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehirden İlbade Mahallesi’nde iftar

Büyükşehirden İlbade Mahallesi’nde iftar

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Nisan 2022 Çarşamba - 10:32Güncelleme: 20 Nisan 2022 Çarşamba - 10:32
Büyükşehirden İlbade Mahallesi’nde iftar

Denizli Büyükşehir Belediyesi, gelenekselleşen iftar sofrasını İlbade Mahallesi’nde kurdu.

İlbade Mahallesi Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen iftar programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan ayının çok güzel geçtiğini söyleyen Zolan, vatandaşlarla aynı sofrada buluşmanın güzelliğini yaşadıklarını dile getirdi. Yağmur ve kar yağışlarındaki artışa dikkat çeken Zolan, “Bunların hepsi nimet, zenginlik bizim için. Bu mübarek aylarda Allah’ım bizlerin yüzünü güldürdü” dedi.

“BARAJ TAMAMLADI, ARITMA TESİSİ BİTTİ”

İçme suyu konusundaki çalışmalara da değinen Zolan, “Akbaş Barajı tamamlandı ve şu anda arıtma tesisi de bitti. İnşallah yakın bir zamanda Honaz Dağı’ndan toplanan kar sularını şehrimize vereceğiz. Birçok mahallemizde de altyapı çalışmaları yapmıştık. İçme suyu ve kanalizasyon hatları tamamen değişmiş, ilk kez yağmur suyu hatları konmuştu. Şehrimizin suyla ilgili ihtiyacı konusunda hazırlıklarımızı yapıp tedbirleri alıyoruz. Geleceğe daha güvenle bakıyoruz. Çünkü su hayat demek, su olmazsa canların yaşaması mümkün değil. Bu görevimizi yerine getirmek için yıllardır çalışıyoruz” dedi.

BÜYÜKŞEHİR KONSERVATUARI’NDAN SILA TÜRKÜLERİ

Öte yandan Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi birbirinden güzel programlarla vatandaşları ağırladı. merkezin dün akşamki konukları Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı oldu. Sıla türkülerini seslendiren konservatuar sanatçıları vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.