Büyükşehirden hafta sonunda 6 etkinlik – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehirden hafta sonunda 6 etkinlik

Büyükşehirden hafta sonunda 6 etkinlik

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Mayıs 2017 Çarşamba - 20:13Güncelleme: 24 Mayıs 2017 Çarşamba - 20:13
Büyükşehirden hafta sonunda 6 etkinlik

Denizli Büyükşehir Belediyesi hafta sonu sosyal ve kültürel 6 farklı etkinliğe birden ev sahipliği yapacak. Hafta sonunu farklı bir atmosferde geçirmek isteyen vatandaşlar, bu etkinlikleri ücretsiz izleyebilecek.

Büyükşehir Belediyesi 20 ve 21 Mayıs'ta düzenleyeceği etkinliklerle vatandaşlara güzel bir hafta sonu yaşatacak. Söyleşiden konsere, tiyatrodan halk oyunlarına kadar düzenlenecek 6 farklı etkinlik ücretsiz olacak.

Büyükşehir Belediyesi’nin 20 Mayıs Cumartesi günü düzenleyeceği ilk etkinlik "Necip Fazıl’ın Fikir, Aksiyon ve Sanat Hayatı"nın anlatılacağı söyleşi olacak. Saat 14.00’de başlayacak programın adresi Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanı Abdurrahman Şen, Kültür Tarihçisi Dursun Gürlek ve Şair- Yazar Ekrem Kaftan’ın konuşmacı olarak katılacağı söyleşide, Necip Fazıl anlatılacak.

7 DEN 70’E BARIŞ MANÇO ŞARKILARI

Denizli Büyükşehir Belediyesi aynı gün akşam "7 den 70’e Barış Manço Şarkıları ve Gençlik Konseri" düzenleyecek. Grup Anadolu’nun sahne alacağı konserde, solist Mehmet Bacaklı Barış Manço’nun unutulmaz eserlerini seslendirecek. Etkinlik Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu'nda saat 20.30’da başlayacak.

LİSELERARASI TİYATRO GÜNLERİ FİNAL YAPIYOR

Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 3'üncüsünü düzenlediği Liseler Arası Tiyatro Günleri kapsamında, 20 Mayıs Cumartesi ve 21 Mayıs Pazar günü Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda oyunlar sergilenecek. Cumartesi günü akşam saat 20.00'de ve pazar günü saat 16.00'da liseli öğrenciler tiyatro oyunlarını sahneleyecek. Pazar günü akşam saat 20.00’de de Liseler Arası Tiyatro Günleri'nin galası yapılacak.

HALK OYUNLARI ŞENLİĞİ 21 MAYIS’TA

Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek bir diğer etkinlik ise Halk Oyunları Şenliği olacak. Etkinlik 21 Mayıs Pazar günü Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu'nda saat 20.30’da yapılacak. Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu ile birlikte 10 okulun katılacağı halk oyunlar şenliğinde Türkiye’nin farklı bölgelerinin oyunları sergilenecek.

PEŞİNDEN KOŞ

Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği ve bu yıl ikincisi düzenlenen "Peşinden Koş" etkinliği, ünlü sporcuları ve sanatçıları bir araya getirecek. Etkinlik, 20 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00'da Saki Restoran önünden başlayacak ve Teras Park'ta sona erecek. Etkinlik, ödül töreni ve Sinan Akçıl konseri ile sona erecek.