Büyükşehirden Fatih’te iftar yemeği – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehirden Fatih’te iftar yemeği

Büyükşehirden Fatih’te iftar yemeği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Nisan 2022 Perşembe - 10:11Güncelleme: 14 Nisan 2022 Perşembe - 10:11
Büyükşehirden Fatih’te iftar yemeği

Denizli Büyükşehir Belediyesi ramazan ayı dolasıyla Fatih Mahallesi’nde iftar yemeği verdi.

Fatih Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen iftar programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar öncesi alana gelerek vatandaşların ramazanlarını tebrik eden Zolan, “Davetimizi kabul edip gelen tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

“İHTİYAÇ OLAN İŞLERİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Fatih Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmaları anlatan Zolan, kent genelindeki mahallelerde ihtiyaç olan işleri yapmak için çaba gösterdiklerini söyledi. Zolan, konuşmasında şunları söyledi:

“Fatih ve çevre mahallelerimizi parmakla gösterilecek hale getirdik. Altyapısıyla, üstyapısıyla, kapalı pazaryeriyle, parkları ve spor alanlarıyla, bu bölgedeki ve tabi ki şehrimizdeki tüm mahallelerimizde ihtiyaç olan işleri yapmak için gayret sarf ettik. Şükürler olsun vatandaşlarımızla gönül birliğiyle, el ele bu yürüyüşü gerçekleştirdik. Denizli’miz nereden nereye geldi. Bir zamanlar başka illere imrenen Denizli’miz bugün başka şehirlerin imrendiği bir şehir haline geldi. Bunu tek başımıza bu hale getirmedik, vatandaşlarımızın olağanüstü desteğiyle, bize olan güvenleri ile bu hale geldi. Biz diyoruz ki; birlikte başardık, inşallah bundan sonra da birlikte başarmaya devam edeceğiz.”

"İNSANLAR MUTLU OLUYOR"

Ramazan ayıyla birlikte her şeyin düzenli gittiğini belirten Örki, “Allah’a çok şükür kazasız belasız bu süreci atlatabiliyoruz. İnsanlar mutlu oluyor, aileleri birlik berberlik içinde görüyoruz. Bu sofraların amacı bu zaten” diyerek vatandaşların ramazanını tebrik etti.