Büyükşehirden Fatih Mahallesi’nde iftar sofrası – D20Haber
05.05.2024, Pazar
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehirden Fatih Mahallesi’nde iftar sofrası

Büyükşehirden Fatih Mahallesi’nde iftar sofrası

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Mart 2024 Cuma - 10:07Güncelleme: 15 Mart 2024 Cuma - 10:13
Büyükşehirden  Fatih Mahallesi’nde iftar sofrası

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi’nde iftar yemeği düzenlendi. Programa katılan Başkan Osman Zolan, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede düzenleyeceği iftar sofrası bu kez Fatih Mahallesi’nde kuruldu.

İftar programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, mahalle muhtarları, davetliler ve binlerce mahalle sakini katıldı.

 

ZOLAN, MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ

Mahalle sakinleriyle tek tek selamlaşarak ramazanlarını tebrik eden Zolan, iftara katılanlar ile birlikte dua ederek orucunu açtı. Zolan, burada yaptığı açıklamada geleneksel hale getirdikleri mahalle iftarlarına Fatih Mahallesi ile devam ettiklerini belirterek, vatandaşların yoğun katılımından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“FATİH MAHALLEMİZ EN ÜST SEVİYEDE HİZMET ALDI”

Denizli’de iftar geleneğini devam ettirmek istediklerini kaydeden Başkan Zolan, “Amacımız tüm mahalle sakinlerimizi aynı sofrada buluşturmak ve sofralarına misafir olmak, birlik ve beraberliği, dayanışmayı en üst seviyeye çıkarabilmek. Ramazan ayının bu manevi atmosferini yaşayan çocuklarımızileride bu güzel buluşmalarda yaşadığı hatıralarını anlatacaklardır” dedi.

YATIRIMLARI ANLATTI

Fatih Mahallesi’ne altyapı başta olmak üzere üstyapı, doğalgaz, kapalı pazaryeri gibi yatırımları anlatan Zolan, “Fatih mahallemiz en üst seviyede hizmet aldı. Fatih mahallemiz ve tüm Denizli’miz daha iyiye, daha güzele gitsin istiyoruz. Güzellikleri çoğaltalım gayesiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

“BARAJ ÇEVRE YOLU FATİH’E NEFES OLDU"

Fatih Mahallesi’nde de yeni dönemle ilgili çok güzel projeleri olduğunu belirten Zolan, şunları kaydetti:

“Fatih’te inşallah çok güzel şeyler yapacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Kısa süre önce açılışını yaptığımız Baraj Çevre Yolu, Fatih mahallemize nefes olmuştur. Artık bu bölgedeki vatandaşlarımız ana yola çıkmadan, trafik yoğunluğuna girmeden birçok yere ulaşabilir hale gelmiştir. Hayırlı olsun inşallah. Fatih Mahallemizin yarını daha güzel olsun. Birlikte Denizlimize hep beraber hizmet etmeye devam ederiz inşallah. Tüm hemşirelerimizin ramazanlarını tekrar tebrik ediyorum.”