Büyükşehir’den Cumhuriyet Bayramı konseri – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir’den Cumhuriyet Bayramı konseri

Büyükşehir’den Cumhuriyet Bayramı konseri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Ekim 2021 Cuma - 12:42Güncelleme: 29 Ekim 2021 Cuma - 14:59
Büyükşehir’den Cumhuriyet Bayramı konseri

Denizli Büyükşehir Belediyesinin, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği konserde, ünlü sanatçı Nil Karaibrahimgil, bayram coşkusunu Denizlililer ile birlikte yaşadı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Nil Karaibrahimgil konseri düzenledi. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'ndaki konser programın Vali Ali Fuat Atik, eşi Fulya Atik, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli ile binlerce Denizlili katıldı.

Konserde sahne alan Nil Karaibrahimgil birbirinden güzel şarkılarını Denizlililer için seslendirdi. Hayranlarıyla şarkılarını zaman zaman birlikte söyleyen sanatçı, böylesi bir etkinlikte kendisini Denizlililerle buluşturan Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. 

ZOLAN: VATANIMIZA, BAYRAĞIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Bu arada, konser alanında bulunan vatandaşlara seslenen Denizli Büyükşehir belediye Başkanı Osman Zolan, ülkenin bağımsızlığı için mücadele eden kahramanları asla unutmayacaklarını belirtti. Zolan, "Cumhuriyetimiz kutlu olsun, her zaman var olsun, ilelebet payidar olsun. Kurtuluş Savaşımızın lideri, önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüz başta olmak üzere ülkemizi düşmandan kurtarmak için mücadele eden herkese, şehitlerimize, gazilerimize minnet ve şükranlarımı arz ediyorum. Bu ülke çok zor şartlar altında kuruldu. Biz burada hür ve bağımsız yaşayalım diye ecdadımız canını toprağa verdi, kendini feda etti. İnşallah vatanımıza, bayrağımıza sahip çıkacağız. Sizlere güveniyoruz. Bayramımız kutlu olsun, yarınımız bugünden daha güzel olsun" dedi.

ATİK: SİZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKSINIZ

Denizli halkının Cumhuriyet Bayramını kutlayan Vali Ali Fuat Atik ise, gençlere seslenerek, "Cumhuriyete olan inancınızı ve güvencinizi ortaya koydunuz. Biz de sizin büyükleriniz olarak özellikle de Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’ın düzenlemiş olduğu bu konseri sizin için tertip ettik. Siz her şeyin en iyisine layıksınız. Çünkü sizler Cumhuriyetin gençlerisiniz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Zolan, sanatçı Nil Karaibrahimgil'e Denizli'nin simgesi horozu figürü bulunan plaket verdi.