Büyükşehirden çocuklara tiyatro ve planetaryum gösterileri – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehirden çocuklara tiyatro ve planetaryum gösterileri

Büyükşehirden çocuklara tiyatro ve planetaryum gösterileri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Ocak 2024 Çarşamba - 14:05Güncelleme: 24 Ocak 2024 Çarşamba - 14:05
Büyükşehirden çocuklara tiyatro ve planetaryum gösterileri

Denizli Büyükşehir Belediyesince, ara tatile giren öğrenciler için 27-28 Ocak tarihlerinde ücretsiz çocuk tiyatrosu ve planetaryum gösterimleri gerçekleştirileceği bildirildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından okulların ara tatil dönemine girmesinin ardından çocukların daha verimli ve eğlenceli bir tatil geçirebilmeleri için ücretsiz çocuk tiyatrosu ve planetaryum gösterimleri hazırlandığı belirtildi.

GÜZEL VE ÇİRKİN MÜZİKALİ

Bu kapsamda, Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun hazırladığı Güzel ve Çirkin Müzikali, 27-28 Ocak saat 14.00’te Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda sahnelenecek. 6 yaş ve üzeri çocuklar için gerçekleştirilecek müzikalin ücretsiz biletlerinin bugünden itibaren (24 Ocak) ebilet.denizli.bel.tr’den alınabileceği ifade edildi.

PLANETARYUM BİLETLERİ 26 OCAK’TA ALINABİLECEK

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde bulunan planetaryumda (gezegen evi) keyifli gösterimler hazırlandığı kaydedildi. 27-28 Ocak saat 13.00’te “Polaris”, saat 14.00’te ise “Zula ve Ekibi” adlı gösterimlerin sunulacağı bildirildi. Planetaryumda sıra dışı bir deneyim yaşamak isteyen çocukların ücretsiz davetiyelerini cuma (26 Ocak) gününden itibaren ebilet.denizli.bel.tr adresinden temin edebileceği aktarıldı.

ZOLAN’DAN DAVET

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocuklar için sömestir tatiline özel programlar hazırladıklarını belirterek, “Çocuklarımızın ara tatillerini daha verimli ve eğlenceli bir şekilde geçirmeleri için ücretsiz çocuk tiyatrsou ve planetaryum gösterimleri hazırladık. Bu özel etkinliklerimize tüm çocuklarımızı bekliyor, her birine iyi tatiller diliyorum” ifadelerini kullandı.