Büyükşehirden çiftçiye katı gübre dağıtma römorku – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehirden çiftçiye katı gübre dağıtma römorku

Büyükşehirden çiftçiye katı gübre dağıtma römorku

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Ağustos 2022 Perşembe - 11:22Güncelleme: 25 Ağustos 2022 Perşembe - 11:26
Büyükşehirden çiftçiye katı gübre dağıtma römorku

Denizli Büyükşehir Belediyesince, Bozkurt’un Tutluca Mahallesi’ndeki üreticilere katı gübre dağıtma römorku hibe edildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, tarımda yüksek ürün veriminin elde edilebilmesi yeni bir adım attı. Bu kapsamda, Bozkurt’un Tutluca Mahallesi’ndeki üreticilerin,maliyetlerini düşürmek ve iş gücü gibi temini zor olan kaynaklardan tasarruf ederek daha karlı yetiştiricilik yapmalarını sağlamak amacıyla katı gübre dağıtma römorku hibe edildi.

Römork teslim törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli Tarım ve Orman Müdür Vekili Şakir Çınar, üreticiler ile mahalle sakinleri katıldı.

Tutlucalı üreticilerden gelen katı gübre dağıtma römorku talebini hemen yerine getirdiklerini söyleyen Zolan, “Denizlimizin tamamında hiçbir ayrım yapmadan herkese eşit mesafede hizmet ettik. İnşallah bundan sonra da aynı şevkle, aynı heyecanla yolumuza devam edeceğiz” dedi. Tüm kente aynı standartta hizmet etmek için gayret ettiklerini kaydeden Zolan, konuşmasının ardından hibe edilen katı gübre dağıtma römorkunu inceledi.