Büyükşehir’den bayrama özel 9 farklı program – D20Haber
03.05.2024, Cuma
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir’den bayrama özel 9 farklı program

Büyükşehir’den bayrama özel 9 farklı program

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Mayıs 2021 Perşembe - 10:50Güncelleme: 13 Mayıs 2021 Perşembe - 11:15
Büyükşehir’den bayrama özel 9 farklı program

Denizli Büyükşehir Belediyesince, Ramazan Bayramı'na özel hazırlanan 9 farklı program, bayram boyunca Büyükşehir Belediyesinin Youtube hesabı ile yerel TV’lerden yayınlanacağı duyuruldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları ve Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı sanatçıları Ramazan Bayramı’na özel bir program hazırladı. 9 farklı organizasyonla hazırlanan programın ilkinde Türk Pop Müziği'nin önemli isimlerinden Kayahan'ın yeğeni Erdinç Erişmiş’in sahne alacağı ifade edildi. Erişmiş, Denizli Büyükşehir Belediyesi Orkestrası ile birlikte "Kayahan Şarkıları" dinleyenlerle buluşturacak. Program 13 Mayıs Perşembe Günü saat 20.00’den itibaren Büyükşehir Belediyesi Youtube hesabı ile yerel TV’lerden yayınlanacak.

“MUTLU BAYRAMLAR,  İYİ EĞLENCELER”

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Geleneksel Türk Tiyatrosunun önemli eserlerinden olan Kanlı Nigar Orta Oyunu ile Ramazan ayının vazgeçilmez gölge oyunları Hacivat ve Karagöz ile Kukla oyunlarını sahneye koyacak. Ramazan Bayramı sürecince 8 ayrı tiyatro gösterisi de 13 Mayıs  Perşembe gününden itibaren Büyükşehir Belediyesinin Youtube hesabı ile DEHA TV, DRT,  Ege TV ve Pamukkale TV’den yayınlanacağı kaydedildi.