Büyükşehir’den bayram öncesi mezarlıklarda temizlik – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir’den bayram öncesi mezarlıklarda temizlik

Büyükşehir’den bayram öncesi mezarlıklarda temizlik

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Temmuz 2021 Cumartesi - 11:46Güncelleme: 17 Temmuz 2021 Cumartesi - 14:25
Büyükşehir’den bayram öncesi mezarlıklarda temizlik

Kurban Bayramı önce si Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri mezarlıklarda temizlik yaparken, 9 günlük tatil süresince başta İtfaiye ve Zabıta Dairesi Başkanlığı olmak üzere birçok birimin 24 saat nöbette olacağı belirtildi.

Denizlililerin güvenli, rahat ve huzur içinde bir Kurban Bayramı geçirebilmeleri için Denizli Büyükşehir Belediyesi tüm birimleriyle birlikte 9 günlük tatil boyunca görev başında olacak. Bu kapsamda İtfaiye ve Zabıta Dairesi Başkanlığı ile Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü nöbetçi ekipleri başta olmak üzere 24 saat hizmet vereceği kaydedildi. Kurban Bayramı tatili boyunca görev yapacak ekiplere her türlü problem için "Alo 153" telefon hattından ulaşabileceği bildirildi. Bunların yanında "112 İtfaiye", "188 Cenaze" ve DESKİ'nin "185 Çağrı Merkezi" bayram boyunca nöbetçi ekiplerle hizmet vereceği belirtildi.

MEZARLIKLARDA BAKIM VE TEMİZLİK

Öte yandan Kurban Bayramı öncesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri de kent merkezi ile tüm ilçeler ve bağlı mahallelerindeki mezarlıklarda yabani ot temizliğinde bulundu. Asri Mezarlık'ta bulunan asker ve polis şehitlikleri ile kent merkezi dışındaki ilçelerde bulunan şehitliklerde de temizlik yapıldı.