Büyükşehir’den altyapı çalışmalarında sona yaklaşılan mahallerde geçici asfalt çalışması – D20Haber
10.05.2025, Cumartesi
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir’den altyapı çalışmalarında sona yaklaşılan mahallerde...

Büyükşehir’den altyapı çalışmalarında sona yaklaşılan mahallerde geçici asfalt çalışması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Aralık 2020 Çarşamba - 12:34Güncelleme: 2 Aralık 2020 Çarşamba - 12:34
Büyükşehir’den altyapı çalışmalarında sona yaklaşılan mahallerde geçici asfalt çalışması

Denizli Büyükşehir Belediyesince, altyapı çalışmalarında sona yaklaşılan mahallerde ana arterlerde geçici asfalt dökmeye başladı.

Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe, Karşıyaka’nın bir kısmı ve Deliktaş Mahallesi’nin içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yenileyerek bölgeye ilk kez yağmur suyu hattı döşeyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, güvenli ve konforlu ulaşımı için ana arterlerde geçici asfalt çalışmasına başladı. Şehit İlker Kocabıyık Caddesi’nden başlayan çalışmalar kapsamında ilk etapta Şeyh Bedrettin Caddesi, Şehit İlker Kocabıyık Caddesi, Şehit Yılmaz Bakan Caddesi, Şehit İsa Özmen Caddesi, 2049, 2111 ve 2186 Sokak’ta asfalt çalışması yapılacağı belirtildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2 etap halinde sürdürdükleri altyapı çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiklerini söyledi.

“2021’DE ÜST YAPIYA BAŞLANACAK”

Haberin DevamıReklam




Özellikle kış mevsiminde meydana gelebilecek olumsuzluklardan dolayı ana arterlerde geçici asfaltlama çalışmalarına başladıklarını kaydeden Zolan, gelecek yıl içerisinde bölgede asıl üstyapı projesine geçileceğini söyledi. Zolan, “Alt ve üst yapının tamamlanmasıyla yatırım bölgeye 100 yıl hizmet edecek. Bu mahallelerimiz de modern bir alt ve üst yapıya kavuşmuş olacak. Bu yatırımdan torunlarımızın torunları faydalanacak. Denizlimize hizmet etmeye, şehrimize güzellikler katmaya devam ediyoruz. Milletimize hizmet olunda asla durmayacağız. Hep birlikte başarmaya devam edeceğiz. Destek veren sabır gösteren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

ALTYAPI BAŞTAN AŞAĞI DEĞİŞİYOR

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün 2 farklı etaptan biri olarak sürdürdüğü “Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe, Karşıyaka’nın bir kısmı ve Deliktaş Mahallesi”nin altyapı çalışmasında 166 kilometre içme suyu hattı ile 115 kilometre kanalizasyon hattı baştan aşağı yenilenecek, bölgeye ilk kez 28 kilometre yağmur suyu hattı döşenecek.