Büyükşehir’den 65 yaş üzeri vatandaşlara gıda yardımı – D20Haber
25.06.2024, Salı
26 °C / 43 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir’den 65 yaş üzeri vatandaşlara gıda...

Büyükşehir’den 65 yaş üzeri vatandaşlara gıda yardımı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Nisan 2020 Perşembe - 12:44Güncelleme: 2 Nisan 2020 Perşembe - 12:44
Büyükşehir’den 65 yaş üzeri vatandaşlara gıda yardımı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, coronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkması sınırlandırılan 65 yaş üzeri ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda paketi yardımında bulunuyor. Salgınla mücadelede evde kalmanın önemine dikkati çeken Başkan Osman Zolan, "Siz evde kalın, biz sizin için çalışıyoruz" dedi.

Coronavirüs (COVID-19) salgınıyla mücadele kapsamında 65 yaş üzeri vatandaşların sokağa çıkmasının sınırlandırılmasının ardından harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi 65 yaş üzeri ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik gıda paketi yardımında bulunuyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara, içerisinde çay, şeker, pirinç, sıvı yağ, bulgur, fasulye, nohut, mercimek, salça, hazır çorba ve makarnaların bulunduğu gıda paketlerinin dağıtımını yaparak, 65 yaş üzeri ihtiyaç sahibi vatandaşların dışarı çıkmasının önüne geçmeyi hedefliyor.

Haberin DevamıReklam




“BU GÜNLERİMİZİ SİZLERE BORÇLUYUZ”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 65 yaş üzeri maddi durumu iyi olmayan vatandaşların coronavirüs tedbirleri nedeniyle mağdur olmaması ve bir nebze de olsa ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla gıda paketleri hazırladıklarını söyledi. Zolan, “Çok değerli büyüklerimiz sizleri çok seviyoruz. Bu günlerimizi sizlere borçluyuz. İnşallah bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz. İçinde bulunduğumuz bu hassas dönemde sevdikleriniz ve kendi sağlığınız için lütfen zorunlu olmadıkça evlerinizden ayrılmayın. Siz evde kalın, biz sizin için çalışıyoruz. Her zaman yanınızda olacağız. Biz güçlü bir milletiz, inşallah hep birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.