Büyükşehir’den 6 mahallenin ihtiyacını karşılayacak su deposu – D20Haber
19.05.2024, Pazar
18 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir’den 6 mahallenin ihtiyacını karşılayacak su...

Büyükşehir’den 6 mahallenin ihtiyacını karşılayacak su deposu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Haziran 2020 Çarşamba - 12:27Güncelleme: 24 Haziran 2020 Çarşamba - 13:07
Büyükşehir’den 6 mahallenin ihtiyacını karşılayacak su deposu

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Pamukkale ve Sarayköy ilçelerinde bulunan 6 ayrı mahallenin içme suyu ihtiyacını karşılayacak 1.000 tonluk su deposu projesini hayata geçirdi.

Denizli merkez ve ilçe genelinde yürüttüğü alt yapı çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Sarayköy ve Pamukkale ilçelerinin 6 mahallesini kapsayan içme suyu projesini tamamladı.

DESKİ, bu kapsamda Sarayköy ilçesinin Adaköy, Uyanık ve Caber, Pamukkale ilçesinin ise Kavakbaşı, Çeşmebaşı ve Gölemezli mahallelerine uzun yıllar hizmet vermesi öngörülen içme suyu deposunu faaliyete geçirdi. Kavakbaşı Mahallesi’nde inşa edilen 1.000 tonluk içme suyu deposu için ayrıca bölgeye 1.150 metre içme suyu iletim hattı döşendi. Proje ile 6 mahallenin içme suyu ihtiyacı karşılanacağı bildirildi.

Haberin DevamıReklam




“ÖNCELİK İNSAN”

Kavakbaşı Mahallesi’nde tamamlanan su deposunun hayırlı uğurlu olmasını dileyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak gelecekte yaşanabilecek su sıkıntısının önüne geçmek için gayret sarf ediyoruz. Bugüne dek tüm hizmetlerde olduğu gibi bu yatırımda da önceliklerinin ‘insan’. Denizlililerin daha sağlıklı ve nitelikli içme suyuna kavuşması için çalışmalara tüm hızıyla devam ediyoruz” dedi.