Büyükşehirden 30 Ağustos’a Fatma Turgut konseriyle kutlama – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehirden 30 Ağustos’a Fatma Turgut konseriyle...

Büyükşehirden 30 Ağustos’a Fatma Turgut konseriyle kutlama

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Ağustos 2022 Çarşamba - 10:17Güncelleme: 31 Ağustos 2022 Çarşamba - 11:18
Büyükşehirden 30 Ağustos’a Fatma Turgut konseriyle kutlama

Sevilen sanatçı Fatma Turgut, Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı konserinde sevilen şarkılarını Denizlililerle birlikte söyledi.

Büyük zaferin 100. yılı kutlamaları kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda konser düzenledi. Yoğun katılımın gözlendiği konserde Fatma Turgut, sevilen şarkılarıyla 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini topladı. Denizlililer 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu dolu dolu yaşadı.

ZOLAN: BUGÜN ÇOK ÖZEL

Sanatçı tarafından sahneye davet edilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bugünün çok özel olduğunu ifade ederek herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. Zolan, “Tam 100 yıl önce bugün düşman darmadağın edildi, ülkemiz işgalden kurtuldu ve bağımsızlığımız kazanıldı. Bugün burada bu etkinliği yapabiliyorsak, hür ve bağımsız yaşayabiliyorsak bunu 100 yıl önce vatanı için canını veren ecdadımıza borçluyuz. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize ve gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bu güzel ülkemize, bayrağımıza hep birlikte sonsuza kadar sahip çıkacağız” dedi.

TURGUT: BİR TARAFIM DENİZLİLİ

Sanatçı Fatma Turgut ise, anneannesinin Acıpayam, dedesinin ise Çallı olduğunu anlatarak, “Benim bir tarafım Denizlili. Küçükken Denizli’ye çok gelip giderdim. Bugün burada olduğum için çok mutluyum, çok güzel ağırlandık, çok teşekkür ederim” dedi. Turgut ile selfie çektiren Zolan daha sonra günün anısına üzerinde Denizli horozu figürü bulunan kaide hediye etti.