Büyükşehirden 1990’lı yılların şarkılarının seslendirildiği konser – D20Haber
09.05.2024, Perşembe
15 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehirden 1990’lı yılların şarkılarının seslendirildiği konser

Büyükşehirden 1990’lı yılların şarkılarının seslendirildiği konser

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Ekim 2022 Cuma - 14:45Güncelleme: 14 Ekim 2022 Cuma - 14:45
Büyükşehirden 1990’lı yılların şarkılarının seslendirildiği konser

Denizli Büyükşehir Belediyesince, Pamukkale Üniversitesinde (PAÜ) düzenlenen konserde, 1990’lı yılların sevilen şarkıları seslendirildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisinin girişimleriyle “Kampüs Buluşmaları” programı kapsamında konser programı gerçekleştirildi. PAÜ Amfi’deki konser etkinliğinde, Hakan Eyiden yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası sahne aldı.

Konseri, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof Dr Ahmet Kutluhan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serhat Akbulut ve öğrenciler izledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, burada yaptığı konuşmada, Denizli’nin genç dostu bir şehir olduğunu söyledi. Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi, gençlerimizin her zaman yanındadır ve gençlerimize her zaman destek sunar. Denizli’ye geldiğiniz içinde çok memnun olacaksınız. Kampüs Buluşmaları gençlik meclisimizin yapmış olduğu bir etkinlik. Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Gençlik meclisimiz sizlerin sorunlarını isteklerini doğrudan bize aktaran bir meclis” diye konuştu.

Konseri gerçekleştiren sanatçılara teşekkür eden Zolan, “Sizlere bu ders yoğunluğunda böyle güzel bir konser düzenledik. Ben tüm sanatçı kardeşlerime, çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Rektörümüze de böyle bir ortam hazırladığı için çok teşekkür ediyorum. İnşallah yarınımız bugünden daha güzel olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde hepimiz mutlu olalım” dedi.