Büyükşehir’de temmuz ayı halk günü yapıldı – D20Haber
01.07.2024, Pazartesi
22 °C / 37 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir’de temmuz ayı halk günü yapıldı

Büyükşehir’de temmuz ayı halk günü yapıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Temmuz 2018 Çarşamba - 12:18Güncelleme: 4 Temmuz 2018 Çarşamba - 12:18
Büyükşehir’de temmuz ayı halk günü yapıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde her ayın ilk salı günü düzenlenen Halk Günü gerçekleşti. İstek, öneri ve sorunları dinleyen Başkan Osman Zolan, “Vatandaşlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her ayın ilk salı günü düzenlenmeye devam eden Halk Günü buluşmalarında bir kez daha vatandaşlarla bir araya geldi. Randevusuz bir şekilde vatandaşları dinleyen Zolan, “Vatandaşlarımızla gece gündüz demeden, her türlü ortamda iletişim halindeyiz. Halk günü buluşmalarımızda, bizlerin göremediği, tespit edemediğimiz ve vatandaşlarımızın herhangi bir aracıya gerek duyulmaksızın doğrudan bize aktardığı öneri veya taleplerini dinlemekten büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Haberin DevamıReklam




ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Denizli’de ilk kez başlatılan uygulama ile vatandaşlar istek, öneri ve sorunlarını doğrudan Başkan Zolan’a aktarıyor. İlk kez başlattıkları Halk Günü buluşmasının aralıksız devam ettiğini ifade eden Zolan, “Böyle bir projenin Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak öncülüğünü yapmaktan ve vatandaşlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.