Büyükşehir Ulaşım AŞ’den öğrencilere kolaylık – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir Ulaşım AŞ’den öğrencilere kolaylık

Büyükşehir Ulaşım AŞ’den öğrencilere kolaylık

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Ekim 2021 Perşembe - 10:27Güncelleme: 7 Ekim 2021 Perşembe - 10:53
Büyükşehir Ulaşım AŞ’den öğrencilere kolaylık

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ, şehir içi ulaşımında kullanılan “Denizli Öğrenci Kartı”nın vize işlemlerini kolaylaştırmak ve diğer noktalarda yığılmayı önlemek amacıyla Gazi Muztafa Kemal Bulvarı’nda stant açtı.

Denizli Öğrenci Kartı’nda kullanım süresi dolanların vize ettirilmesi gerekiyor. 2021-2022 eğitim-öğretim yılında sahip oldukları kartları yeniden kullanmak isteyen öğrencilerin işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda stant kuruldu. Burada kartların vizesi ile birlikte HES kodu yüklemesinin de yapıldığı belirtildi.

Öğrencilere büyük kolaylık getiren bilgilendirme ve vize yenileme standı 8 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar açık kalacak. Ayrıca söz konusu bilgilendirme ve diğer işlemler, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ'ye ait eski Özel İdare Binası karşısında bulunan Valilik Kart Dolum Merkezi, Bayramyeri Meydanı Kart Dolum Merkezi, Otogar Kart Dolum Merkezi, Pamukkale Üniversitesi Hastane Kart Dolum Merkezi ve Hava Limanı Kart Dolum Merkezi’nden de ücretsiz bir şekilde gerçekleştiriliyor.