Büyükşehir Ulaşım AŞ’de şoför ve personele psikolojik destek eğitimi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir Ulaşım AŞ’de şoför ve personele...

Büyükşehir Ulaşım AŞ’de şoför ve personele psikolojik destek eğitimi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Temmuz 2023 Cuma - 11:58Güncelleme: 21 Temmuz 2023 Cuma - 11:58
Büyükşehir Ulaşım AŞ’de şoför ve personele psikolojik destek eğitimi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ tarafından şoförlere yönelik psikolojik destek eğitimi düzenlendi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ, Denizli İl Sağlık Müdürlüğü Pamukkale Sağlıklı Hayat Merkezi işbirliği ile şoförlere yönelik “Psikolojik Destek” eğitimi verdi.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ’de düzenlenen programa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ Genel Müdürü Mustafa Gökoğlan, Psikiyatrist Burcu Gül, Psikiyatrist Gamze Tuğral ve Ulaşım AŞ şoförleri katıldı. Gökoğlan programın açılış konuşmasında Ulaşım AŞ şoförlerine her anlamda destek olmaya çalıştıklarını söyledi.

Gökoğlan, sağlıklı bir bireyin sadece fiziksel açıdan değil, ruhsal anlamda da profesyonel bir destek ile daha mutlu ve sağlıklı olabileceğini dile getirdi. Şoförlerin kent trafiği içerisinde ve otobüslerde yoğun ve stresli bir çalışma süreci geçirdiğini ifade eden Gökoğlan, eğitim çalışmalarının düzenli bir şekilde sürdürüleceğini belirterek eğitimin başarılı geçmesini diledi.

ETKİLİ İLETİŞİM VE STRES YÖNETİMİ KONUŞULDU

Psikiyatrist Burcu Gül ve Psikiyatrist Gamze Tuğral, şoför ve personele yönelik stres yönetimi, depresyon, tükenmişlik sendromu ve etkili iletişim konularında sunum gerçekleştirdi. Toplu ulaşımda özellikle şoförlerin karşılaştığı trafik, ikili ilişkiler ve kişisel iletişim konularının üzerinde detaylı anlatım gerçekleştirildi.