Büyükşehir Ulaşım AŞ şoförlerine etkili iletişim ve trafik eğitimi – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir Ulaşım AŞ şoförlerine etkili iletişim...

Büyükşehir Ulaşım AŞ şoförlerine etkili iletişim ve trafik eğitimi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Ocak 2024 Çarşamba - 13:50Güncelleme: 31 Ocak 2024 Çarşamba - 13:50
Büyükşehir Ulaşım AŞ şoförlerine etkili iletişim ve trafik eğitimi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ şoförlerine yönelik “Etkili İletişim ve Trafik” konulu bir eğitim düzenlendi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ, İl Sağlık Müdürlüğü Pamukkale Aile Sağlığı Merkezi ve İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü iş birliği ile “Etkili İletişim ve Trafik” eğitimi düzenlendi.

Ulaşım AŞ şoförlerinin daha sağlıklı ve konforlu çalışarak verimlerinin artırılmasının amaçlandığı eğitim çalışması iki grupta yapıldı. İlk olarak Psikiyatrist Burcu Gül, şoför ve personeline yönelik etkili iletişim ve toplum, stres yönetimi, kişiler arası iletişim konularında sunum gerçekleştirdi. Özellikle şoförlerin karşılaştığı trafik, ikili ilişkiler ve kişisel iletişim konularının üzerinde detaylı anlatım yapıldı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Ekipler Amiri Komiser Ali Yıldırım ise trafik eğitiminde otobüs şoförlerine; "hız kuralları ve sınırları, trafikte geçiş üstünlüğü, geçiş kuralları, trafikte asli kusurlar, toplu taşıma ile ilgili dikkat edilmesi gereken kurallar" konularını detaylı şekilde anlattı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gonca, Ulaşım AŞ şoförlerine her anlamda destek olmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Güler yüzlü ulaşım anlayışımızla, sorumluluğumuzun vatandaşlarımızı otobüslerimize bindikleri yerden indikleri yere kadar en güvenli ve en mutlu şekilde ulaşımının sağlanmasının bilincindeyiz. İnşallah bu eğitimlerimiz neticesinde vatandaşlarımıza daha iyi ve daha güvenli hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.