Büyükşehir Tiyatrosu ‘perde’ diyecek – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir Tiyatrosu ‘perde’ diyecek

Büyükşehir Tiyatrosu ‘perde’ diyecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Temmuz 2020 Cuma - 09:58Güncelleme: 3 Temmuz 2020 Cuma - 09:58
Büyükşehir Tiyatrosu ‘perde’ diyecek

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 10 Temmuz Cuma günü "Geç Kalanlar" adlı tiyatro oyununu, coronavirüs tedbirlerine uyarak Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda sahneleyecek.

Genç yetenekleri tiyatro sahnesine kazandırmanın yanı sıra kadrosunu her geçen gün daha da güçlendiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yeni normalleşme planı kapsamında 10 Temmuz Cuma günü "Geç Kalanlar" adlı tiyatro oyunu ile Denizlililerle buluşacak. Usta oyuncu Pervin Ünalp’in yazıp yönettiği oyun, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda coronavirüs tedbirleri ve sosyal mesafe kuralına uyularak gösterime sunulacak.

"TÜM TEDBİRLER ALINACAK"

Açık Hava Tiyatrosu’na girerken tüm seyircilerin ateşleri ölçülerek içeri alınacak. Ayrıca seyircilerin maske ile oyunu izlemeleri sağlanacak. Sosyal mesafe kuralına uygun bir oturma düzeninin bulunacağı Büyükşehir Belediyesi Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda tüm tedbirler uygulanacak.

"YERİNİZİ AYIRTMAYI UNUTMAYIN"

Usta oyuncu Pervin Ünalp’in yazıp yönettiği oyun, ilişkileri bitme noktasına gelen bir çiftin başından geçenleri ve çifti ayrılığa götüren sebepleri anlatıyor. 2 perde olarak sahnelenecek oyunu izlemek isteyen sanatseverler http://tiyatro.denizli.bel.tr adresinden bilgi, rezervasyon ve e-bilet işlemlerini gerçekleştirilebilecek.