Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri 10-11 Haziran ve 17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavı’na (LYS) gireceklere ve sınav görevlilerine ücretsiz olacak.
Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ile ücretsiz ulaşabilecek. Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri 10-11 Haziran ve 17-18 Haziran tarihlerindeki LYS’ye gireceklere ve sınav görevlilerine ücretsiz olacak. Söz konusu tarihlerde, LYS’ye girecek öğrenciler ve sınav görevlileri sınav giriş belgesi veya görevli belgelerini şoförlere göstererek, Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüslerinde ücretsiz seyahat edebilecekler.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yıl boyu LYS’ye büyük bir azim ve çabayla hazırlanan herkese başarılar dileyerek, “İnanıyorum ki öğrencilerimiz bu sınavı en güzel şekilde geçerek LYS’de başarılı olacaktır. Ailelerimiz de gençlerimizi motive ederek cesaretlerini artıracak ve sınav kaygılarını mutlaka giderecektir. Bizim tek beklentimiz Denizlimiz ve bu kutsal vatanımız için kendine güvenen, araştıran, sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik yetişmesidir” dedi.