Büyükşehir otobüsleri KPSS’ye gireceklere ücretsiz – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir otobüsleri KPSS’ye gireceklere ücretsiz

Büyükşehir otobüsleri KPSS’ye gireceklere ücretsiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Temmuz 2021 Perşembe - 14:46Güncelleme: 29 Temmuz 2021 Perşembe - 14:47
Büyükşehir otobüsleri KPSS’ye gireceklere ücretsiz

Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri, 1 Ağustos Pazar günü yapılacak Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) gireceklere ücretsiz olacak.

KPSS Genel Yetenek, Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri ile KPSS A Grubu ve Öğretmenlik 2021 oturumları, 1 Ağustos 2021 Pazar günü yapılacak. Sınava gireceklerin sınav yerlerine daha kolay ve rahat ulaşımı için Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsleri, ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak.

KPSS'ye katılacaklar, sınav giriş belgelerini, sınav görevlileri ise görev belgelerini otobüs şoförlerine göstererek, belediye otobüslerinden ücretsiz faydalanabilecek. Sınava girecek aday ve görevlilerin mağduriyet yaşamamaları için otobüs saatleri hakkındaki anlık duyuru ve bilgilere https://ulasim.denizli.bel.tr adresindeki ulaşım portalı ile Denizli Büyükşehir Belediyesinin mobil uygulaması üzerinden ulaşabileceği belirtildi.

ZOLAN’DAN BAŞARI MESAJI

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, KPSS'ye girecek tüm vatandaşlara başarılar dileyerek, "Ülkemizin dört bir yanında sınavda ter dökecek kardeşlerime zihin açıklığı diliyor, her birine gönülden başarılar diliyorum. Allah’ım emeklerini boşa çıkarmasın" dedi.