Büyükşehir işyerlerini dezenfekte etmeye devam ediyor – D20Haber
07.05.2024, Salı
12 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir işyerlerini dezenfekte etmeye devam ediyor

Büyükşehir işyerlerini dezenfekte etmeye devam ediyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Mayıs 2020 Perşembe - 10:40Güncelleme: 28 Mayıs 2020 Perşembe - 10:40
Büyükşehir işyerlerini dezenfekte etmeye devam ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Covid-19 tedbirleri kapsamında talep eden esnafın işyerlerini Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı virüsidal etkili biyosidal ürünlerle dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Coronavirüse (Kovid-19) karşı tedbir almayı sürüen Denizli Büyükşehir Belediyesi, talep eden esnafın işyerlerini Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı virüsidal etkili biyosidal ürünlerle dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Gültepe Mahallesi’nde Albayrak Bulvarı ve Gümüşler Bulvarı, Gümüşçay Mahallesi’nde ise Çiğdem Caddesi ve Fabrikalar Caddesi'nde çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri Yeni Şafak Mahallesi’nde de Üçler Bulvarı'nda talep eden esnafın işyerleri ile otobüs duraklarını dezenfekte etti.

KAMU KURUMLARI DA DEZENFEKTE EDİLİYOR

Bugüne kadar birçok kamu kurumunda da dezenfekte çalışması yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri Gültepe Mahallesi’nde bulunan Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Denizli Bölge Müdürlüğü hizmet binasında da dezenfekte uygulaması gerçekleştirdi. Ekipler kurumdaki oda, salon ve asansörleri dezenfekte etti.