Büyükşehir ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasında nöbette – D20Haber
07.05.2024, Salı
13 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasında nöbette

Büyükşehir ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasında nöbette

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Aralık 2020 Pazar - 14:10Güncelleme: 13 Aralık 2020 Pazar - 14:10
Büyükşehir ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasında nöbette

Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, coronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonunda uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında, 65 yaş üstü ile acil ihtiyacı olan kişilerin taleplerini karşılamak için çalışmalarını sürdürdü.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, hafta sonları için alınan sokağa çıkma kısıtlamasında oluşturduğu nöbetçi ekiplerle 65 yaş üstü ile acil ihtiyacı olan kişilerin taleplerini gidermeye devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir ALO 153 hattını arayan söz konusu kişilerin talepleri, sokağa çıkma yasağı kuralları ölçüsünde ekiplerce karşılanırken, kentin 52 farklı bölgesinde görev yapan itfaiye istasyonları, 188 Cenaze, Büyükşehir DESKİ 185 Çağrı Merkezi, Zabıta Dairesi Başkanlığı ve diğer nöbetçi birimleriyle hizmetler sürdürüldü.

CAN DOSTLARDA UNUTULMADI

Sokağa çıkma kısıtlaması süresince sokak hayvanlarının mağdur olmaması için de çalışma başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarının yoğun olarak bulunduğu cadde, sokak ve parklarda besleme çalışması yapıyor. Sokak hayvanları için koyulan su kapları da kontrol ediliyor.