Büyükşehir, Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’na katıldı – D20Haber
05.05.2024, Pazar
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir, Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık...

Büyükşehir, Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’na katıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Mart 2022 Cumartesi - 11:00Güncelleme: 5 Mart 2022 Cumartesi - 11:09
Büyükşehir, Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’na katıldı

Denizli’de düzenlenen 17. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’nda Büyükşehir Belediyesi stant açarken, çiftçilere yönelik verilen destekleri ziyaretçilere anlatıldı.

Bu yıl 17’ncisi düzenlenen Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı törenle açıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde (EGS) yaklaşık 30 bin metrekarelik alanda 247 firmanın katılımıyla kapılarını açan fuarda, Denizli Büyükşehir Belediyesi de yer aldı.

Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı personeli, çiftçilere yönelik destekleri anlatırken, üreticinin sorularını da yanıtladı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin standı üreticilerden ilgi görürken, fuar 6 Mart’a kadar açık kalacak.

"TARIM ŞEHRİ DENİZLİ"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci, kentte tarımsal üretimi artırmak ve kırsal bölgelerin kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Denizli’nin turizm ve sanayinin yanında bir tarım şehri olduğunu kaydeden Değirmenci, “Çiftçimizin daha çok üreterek kazanması, Denizli ve ülke ekonomisine katkı sağlaması için destek olmaya devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyemiz her zaman üreticimizin yanında olmayı sürdürecek. Bu vesile ile fuarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.