Büyükşehir DESKİ’den Kutlubey Mahallesi’nde altyapı çalışması – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir DESKİ’den Kutlubey Mahallesi’nde altyapı çalışması

Büyükşehir DESKİ’den Kutlubey Mahallesi’nde altyapı çalışması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Aralık 2023 Salı - 12:01Güncelleme: 12 Aralık 2023 Salı - 12:01
Büyükşehir DESKİ’den Kutlubey Mahallesi’nde altyapı çalışması

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Bekilli’nin Kutlubey Mahallesi’nde altyapı çalışması başlatıldı. Çalışma kapsamında 23 bin 500 metre içme suyu hattının döşeneceği bildirildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ ekipleri, Bekilli’ye bağlı Kutlubey Mahallesi’nde içme suyu hatlarında yaşanan arıza ve patlak olayları üzerine yaptığı incelemede, bölgedeki içme suyu borularının ömrünü tamamladığını ve bu nedenle sürekli arızaların yaşandığını belirledi.

Modern bir altyapı için çalışma başlatan DESKİ, içme suyu borularını yeni nesil, uzun ömürlü polietilen borularla değiştirmeye başladı. Proje kapsamında bölgeye 23 bin 500 metre içme suyu hattı döşeneceği ifade edildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyükşehir ile birlikte kentin tamamında vatandaşların daha sağlıklı ve yeterli içme suyu ihtiyacını karşılamak için gayret ettiklerini söyledi. Bugüne kadar 19 ilçe 616 mahallede binlerce km altyapı hattı döşediklerini kaydeden Zolan, “Denizlimizde ne varsa köylerimizde de ilçelerimizde de o olacak, demiştik. Vatandaşlarımızı modern bir altyapıya kavuşturmak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah projemizle Kutlubey mahallemizdeki içme suyu hatlarında yaşanan su arızaları sona erecek, yenilenen altyapımız uzun yıllar insanlarımıza hizmet edecek. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah hep birlikte, Denizli’mize güzellikler kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.