Büyükşehir Belediyesporlu yüzücüden Türkiye şampiyonluğu – D20Haber
03.05.2024, Cuma
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir Belediyesporlu yüzücüden Türkiye şampiyonluğu

Büyükşehir Belediyesporlu yüzücüden Türkiye şampiyonluğu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Ağustos 2022 Pazartesi - 15:50Güncelleme: 8 Ağustos 2022 Pazartesi - 17:09
Büyükşehir Belediyesporlu yüzücüden Türkiye şampiyonluğu

Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı sporcusu İbrahim Burhan, Açık Su Yüzme Genç Milli Takım Seçmeleri ve Türkiye Şampiyonası’nda 1000 metre serbest 11 yaş kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

Türkiye Yüzme Federasyonu’nun düzenlediği Açık Su Yüzme Genç Milli Takım Seçmeleri ve Türkiye Şampiyonası hafta sonu Kocaeli’de yapıldı. Müsabakalarda Denizli Büyükşehir Belediyespor adına yarışan İbrahim Burhan 1000 metre serbest 11 yaş kategorisinde Türkiye şampiyonu olarak altın madalya kazandı. Öte yandan1000 metre serbestte Büyükşehir Belediyesporlu Emine Doğa Aktaş Türkiye 3’üncüsü, Berkay Çağdaş Ülker Türkiye 5’incisi ve Yasin Sağlam ise Türkiye 8’incisi oldu.

ZOLAN'DAN TEBRİK

Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Kocaeli’de gerçekleşen müsabakalarda bizleri gururla temsil eden yarınımızın sahibi çocuklarımızı ve antrenörlerimizi yürekten kutluyorum. Çocuklarımız için ne yapsak az, onların yanında olmaya ve her türlü imkanımızı sunmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızla gurur duyuyoruz" dedi.