Büyükşehir Belediyesi’nin sahur sofrası Şirinköy’de kuruldu – D20Haber
21.06.2024, Cuma
25 °C / 41 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir Belediyesi’nin sahur sofrası Şirinköy’de kuruldu

Büyükşehir Belediyesi’nin sahur sofrası Şirinköy’de kuruldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Haziran 2018 Çarşamba - 12:55Güncelleme: 6 Haziran 2018 Çarşamba - 12:55
Büyükşehir Belediyesi’nin sahur sofrası Şirinköy’de kuruldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel sahur sofrası Şirinköy Mahallesi'nde kuruldu. Sahur programında konuşan Başkan Osman Zolan, “Bu manevi iklimi, bu güzelliği hep beraber yaşayalım ve gelecek nesillere aktaralım” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel sahur sofrası Şirinköy Mahallesi’nde kuruldu. Sahur programına Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ile vatandaşlar katıldı. Başkan Osman Zolan, sahur programına katılan tüm vatandaşlara teşekkür ederek, “Bu manevi iklimi, bu güzelliği hep beraber yaşayalım istedik. Burada çocuklarımız, gençlerimiz var. Bu değerlerimizi gelecek nesillere aktaralım. Bu ortamları özledik” ifadelerini kullandı.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ, KADİR GECESİ’NDE DENİZLİ’DE

Denizlilileri 10 Haziran Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine davet eden Zolan, “10 Haziran Pazar günü saat 13.30’da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 29 Ekim Bulvarı’nda halkımızla kucaklaşacak” dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği iftar sofrasının pazar günü Üçler Mahallesi’ndeki Hilal Camii önünde yapılacağını kaydeden Başkan Zolan, “İftarımıza Diyanet İşleri Başkanımız Ali Erbaş katılacak. Orada Sayın Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ile birlikte güzel bir iftar olacak. Daha sonra Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami ve Külliyesi’nin açılışını hep beraber gerçekleştireceğiz. TRT, Kadir Gecesi’nde açacağımız Külliye’den canlı yayın yapacak. Kadir Gecemiz böyle dolu dolu geçecek. Hepinizi tüm programlarımıza davet ediyorum” diye konuştu.

Haberin DevamıReklam




“BARIŞ VE HUZUR İÇERİSİNDE BERABERCE YAŞIYORUZ”

Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Bizleri, Şirinköylü hemşehrilerimizle bir araya getirdiği için Osman Zolan Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi. Ülkenin güvenliği için nöbet tutan tüm güvenlik güçleri için dua isteyen Tin, sözlerini, “Onların sayesinde, al bayrağımız dalgalanıyor. Barış ve huzur içerisinde beraberce yaşıyoruz. Allah’ın izniyle hizmetlerimiz devam edecek. Şirinköylü hemşehrilerimizin bizim yanımızda olduğunuzu biliyoruz. Desteklerinizi esirgemeyeceğinizi biliyoruz. Şimdiden Kadir Gecemiz, ramazan ayı ve bayramımız mübarek olsun. Bereketli olsun, sağlık ve huzur içinde birlikte geçirmeyi rabbim nasip etsin” diyerek sözlerini noktaladı.