Büyükşehir Belediyesinden üniversite öğrencilerine kolaylık – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir Belediyesinden üniversite öğrencilerine kolaylık

Büyükşehir Belediyesinden üniversite öğrencilerine kolaylık

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Eylül 2022 Cumartesi - 13:35Güncelleme: 24 Eylül 2022 Cumartesi - 13:35
Büyükşehir Belediyesinden üniversite öğrencilerine kolaylık

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ, otobüs hat numara ve güzergahları konusunda bilgi vermek, kartların vize yapılması ve üniversiteli öğrencilerin kimlik kartlarının Denizli Öğrenci Kart ile entegre edilmesini kolaylaştırmak için PAÜ’de stant açtı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ, öğrenciler ve Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) personeli için kampüste bilgilendirme standı açtı. Stantta öğrenci ve PAÜ personeline otobüs hat numaraları ve güzergahları konusunda bilgi verilirken, Denizli Öğrenci Kartları’nın vize yapılması konusunda kolaylık sağlandı.

İsteyen öğrencilerin Denizli Öğrenci Kartları, PAÜ kimlik kartlarıyla da entegre edildi, bakiyesi bulunan kartlar ise öğrencilerin kimlik kartlarına aktarıldı.

Öğrenci kartlarını kimlik kartları ile entegre eden üniversiteliler, otobüse binmek için ikinci bir kart taşımak zorunda olmadıklarını söyleyerek, uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

PAÜ'deki bilgilendirme standı 7 Ekim Cuma gününe kadar açık kalacak.

Öte yandan, ulaşımla ilgili hizmetler eski Özel İdare Binası karşısında bulunan Valilik Kart Dolum Merkezi, Bayramyeri Meydanı Kart Dolum Merkezi, Otogar Kart Dolum Merkezi,PAÜ Hastane Kart Dolum Merkezi ve Hava Limanı Kart Dolum Merkezi’nden de ücretsiz bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.