Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden can dostlara mama ve su – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden can dostlara mama...

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden can dostlara mama ve su

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Mayıs 2021 Cumartesi - 13:39Güncelleme: 1 Mayıs 2021 Cumartesi - 16:00
Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden can dostlara mama ve su

Coronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında Denizli Büyükşehir Belediyesi ekiplerri, sokak hayvanları için mama ve su bıraktı.

Coronavirüs ile mücadele kapsamında 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05:00’e kadar sürecek tam kapanma dönemi için tedbirlerini alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarını da unutmadı. Bu kapsamda can dostlar için besleme çalışması gerçekleştiren ekipler,  sokak hayvanlarının yoğun olarak bulunduğu cadde, sokak, park ve yeşil alanlara mama bırakırken, su kaplarını da düzenli olarak kontrol ediyor.

BİR KAP MAMA VE SU

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sokak hayvanlarının yoğun bulunduğu bölgelerde yaptıkları besleme çalışmasının yanında Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi'nin de hizmetlerini sürdürdüğünü belirti.  Zolan, şunları kaydetti: "Havalar ısınıyor. Vatandaşlarımızdan ricam özellikle bu günlerde evlerinin önüne bir kap su ve mama koymaları. Allah'ımın bizlere emaneti olan can dostlarımıza hep birlikte sahip çıkmaya devam edeceğiz."

"BİZ SİZİN İÇİN ÇALIŞIYORUZ, SİZ EVDE KALIN"

Kamu hizmetlerinin aksamaması ve vatandaşların mağdur olmaması için tüm tedbirleri aldıklarını belirten B Zolan, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra acil ihtiyacı olan vatandaşların taleplerini de yerine getirdiğine işaret ederek, "İnşallah bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz. Tüm kurallara uyalım, evimizde kalalım. Biz sizin için çalışıyoruz, siz evde kalın" dedi.