Büyüklere konser, çocuklara tiyatro oyunu – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyüklere konser, çocuklara tiyatro oyunu

Büyüklere konser, çocuklara tiyatro oyunu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Nisan 2022 Perşembe - 12:06Güncelleme: 14 Nisan 2022 Perşembe - 12:17
Büyüklere konser, çocuklara tiyatro oyunu

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı etkinlikleri kapsamında büyükler için konser düzenlenirken, çocuklar da tiyatro oyunuyla eğlenceli dakikalar geçirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazanın ayı etkinlikleri Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde devam ediyor. Fatma Yıldız Salonu’nda, İstanbul Devlet Tiyatrosu'ndan Faik Ertener’in kaleme aldığı ve yönettiği "Siz Ne Dersiniz?" adlı müzikli danslı çocuk oyunu sahnelendi. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği tiyatro gösterisinde kahkaha dolu anlar eksik olmadı. Aileleri ile birlikte bu keyifli oyuna gelen çocuklar unutulmaz bir akşam yaşadı.

Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki bir diğer etkinlik ise Özay Gönlüm Salonu’nda gerçekleşti. Türk Halk Müziği sanatçısı Nihal Salda’nın sahne aldığı programda Ege, Orta Anadolu ve Trakya bölgelerine ait türküler seslendirildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan etkinlikleri kapsamında bu akşam saat 21.30’da Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı sanatçılarının hazırladığı “Yeşilçam Şarkıları” adlı konser ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Saat 20.30’dan itibaren ise eski ramazanları aratmayan programlar Denizlililer için gerçekleştirilecek.